Kolumbijke prekinule štrajk seksom i dobile izgradnju puta

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijke prekinule štrajk seksom i dobile izgradnju puta

Stanovnice jugozapadnog kolumbijskog gradića Barbakoasa obustavile su štrajk seksom koji su proglasile pre nekoliko meseci, prenosi AFP.

Naime, preko 250 žena iz ovog grada odlučilo je u junu da obustavi svaki seksualni odnos sa partnerom sve dok lokalne vlasti ne budu pristale da izgrade put koji će njihov grad povezati sa ostatkom zemlje.

Budući da su nakon 20 godina obećanja, radovi na novom putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << konačno započeli prošlog utorka, žene Barbakoasa su saopštile da je "seksualnoj apstinenciji došao kraj".

Novi put će za čitavih šest sati smanjiti putovanje do prvog većeg grada.

Gradonačelnik Barbakoasa, gradića od oko 35.000 stanovnika, lično je potvrdio da je štrajk prekinut, izjavivši da je njegova žena, nakon tri meseca, prestala da spava u odvojenoj sobi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo seks u Barbakoasu

Izvor: B92, 16.Okt.2011

Barbakoas -- Stanovnice jugozapadnog kolumbijskog gradića Barbakoasa obustavile su štrajk seksom koji su proglasile pre nekoliko meseci, prenosi AFP...Naime, preko 250 žena iz ovog grada odlučilo je u junu da obustavi svaki seksualni odnos sa partnerom sve dok lokalne vlasti ne budu pristale da izgrade...

Nastavak na B92...

Prekinule štrajk seksom jer su dobile put

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2011

Stanovnice jugozapadnog kolumbijskog gradića Barbakoasa obustavile su štrajk seksom koji su proglasile pre nekoliko meseci.

Nastavak na Radio 021...

KOLUMBIJKE PREKINULE ŠTRAJK SEKSOM

Izvor: Kurir, 16.Okt.2011

BOGOTA - Stanovnice jugozapadnog kolumbijskog gradića Barbakoasa obustavile su štrajk seksom koji su proglasile pre nekoliko meseci...Naime, preko 250 žena iz ovog grada odlučilo je u junu da obustavi svaki seksualni odnos sa partnerom sve dok lokalne vlasti ne budu pristale da izgrade put koji će...

Nastavak na Kurir...

Kolumbijke prekinule štrajk seksom i dobile izgradnju puta

Izvor: medio.rs, 16.Okt.2011

Stanovnice jugozapadnog kolumbijskog gradića Barbakoasa obustavile su štrajk seksom koji su proglasile pre nekoliko meseci, prenosi AFP.

Nastavak na medio.rs...

Nema seksa dok ne napravite put!

Izvor: MojAuto, 17.Okt.2011, 12:37

Za kolumbijski gradić Barbakoas verovatno niko van te zemlje ne bi ni čuo da se žene iz tog mesta nisu udružile i dale primer da, kada se u nečemu istraje, sve se može postići. Naime, žene ovog grada odlučile su da visemesečnim odbijanjem seksa nateraju lokalne vlasti da nakon 20 godina obećavanja...

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.