Klarksonu preti otkaz! (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Dec.2011, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klarksonu preti otkaz! (VIDEO)

Britanski BBC se izvinio zbog izjave voditelja Top Gear-a koji je rekao da bi pobio ljude koji protestuju širom Britanije.

Top Gear: Clarkson unajmljuje vozače? (VIDEO)

"Sve bih ih pobio. Izveo bih ih napolje i pogubio ispred njihovih porodica", rekao je Klarkson gostujući u emisiji The One Show, koja se emituje na kanalu BBC One.

Više od dva miliona ljudi zaposlenih u britanskom javnom sektoru štrajkuje. Oni protestujuje zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zahteva vlade da se poveća starosna granica za odlazak u penziju i da se poveća mesečni penzioni doprinos.

"Kako se usuđuju da štrajkuju kada imaju te zagarantovane pozlaćene penzije, dok mi ostali moramo da radimo za život", obrazložio je svoju izjavu Clarkson.

Parada u stilu Pobesnelog Maksa (FOTO)

Izvinjenje nije dovoljno

Bi-Bi-Si se ranije danas već izvinio zbog komentara, ali „izvinjenje nije dovoljno, tražimo od Bi-Bi-Sija da otpusti odmah Džeremija Klarksona", rekao je generalni sekretar „Junisona", Dejv Prentis.

Oglasio se i premijer Dejvid Kameron koji važi za Klarksonovog prijatelja. „Bilo je glupo to što je rekao... Siguran sam da nije tako mislio", rekao je Kameron.

(RTS/Autoblog.rs)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.