Ispred Apelacionog suda: Beograđanka štrajkuje glađu zbog otkaza

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred Apelacionog suda: Beograđanka štrajkuje glađu zbog otkaza

Mirjana Vujović (58) iz Beograda počela je štrajk glađu ispred Apelacionog suda, jer je, kako kaže, nepravedno dobila otkaz u banci u kojoj je radila 29 godina, piše "Blic".

Ekspozitura banke u zgradi SIV-a zatvorena je nedavno, a dvoje zaposlenih dobili su otkaz.Mirjana Vujović priča da će dobiti otpremninu od 6.000 evra, ali joj to nije dovoljno da sebi obezbedi osnovna sredstva za život, piše Blic.Ona se već dvaput obraćala Apelacionom sudu. Prva dva puta žalila se jer je "na njenu poziciju došla mlađa osoba koja je tek primljena u firmu, a ona je prebačena na manje plaćeno radno mesto". (Blic)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Štrajkuje glađu zbog otkaza

Izvor: Capital.ba, 15.Feb.2013, 08:26

BEOGRAD, Mirjana Vujović /58/ iz Beograda počela je štrajk glađu ispred Apelacionog suda u Beogradu jer je, kako kaže, nepravedno dobila otkaz u banci u kojoj je radila 29 godina. ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.