Igrači Bilbaa obustavili štrajk

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Mar.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Bilbaa obustavili štrajk

Igrači Bilbaa prekinuli su štrajk zbog teške finansijske situacije u klubu i igraće prvenstvenu utakmicu protiv Barselone, saopšteno je na sajtu španske lige.
(FOTO: D. Žarković)
Na sastanku u petak otkriveno je da Bilbao ima dug od šest miliona evra i da predsednik uprave kluba Gorka Arinda više nije većinski vlasnik ekipe iz Baskije.
Uprava je ispunila minimum zahteva i doneli smo odluku da prekinemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << štrajk – rekao je kapiten Aleks Mumbru.
Bilbao se trenutno nalazi na 13. mestu u ligi sa učinkom od devet pobeda i 15 poraza.
Utakmica protiv Barselone na programu je u nedelju od 12 sati u hali Blaugrana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bruka uprave Dinama

Izvor: OkRadio.rs, 29.Mar.2014

Vranje – Nova bruka u fudbalskom klubu Dinamo, neodigravanje utakmica omladinske i kadetske selekcije prošle subote u Vranju protiv ekipe Bora, samo dokazuje da su promene na čelu kluba neminovne i hitne. Posebno što klub nema predsednika, a uprava postoji na papiru. Naime, u subotu je ekipa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.