Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Mar.2015, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavaš hitno prebačen u bolnicu

Bivši hrvatski general Branimir Glavaš je zbog štrajka glađu prebačen u bolnicu u lošem zdravstvenom stanju.

Glavaš četiri dana nije jeo ni pio zbog čega je hitno prebačen u Zatvorsku bolnicu u zagrebačkoj Svetošimunskoj ulici u veoma lošem stanju, javlja portal Dnevnik.hr.

On je u četvrtak doveden u istražni zatvor u Remetincu, nakon odluke Vrhovnog suda da mu se odredi istražni zatvor.

Glavaš je tada na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << Facebooku najavio da počinje štrajk glađu.

"Dalju pravnu bitku će nastaviti da vode moji advokati. Meni na žalost preostaje jedini način borbe i protesta protiv desetogodišnjih kontinuiranih kršenja građanskih i ljudskih prava zajamčenih Ustavom RH i međunarodnim konvencijama - štrajk glađu, s kojim započinjem ovoga trenutka", napisao je Glavaš na Facebook.

Branimir Glavaš nepravosnažno je osuđen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva u Osijeku 1991. godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavaš prebačen u zatvorsku bolnicu

Izvor: Studio B, 09.Mar.2015

Osuđeni za ratne zločine Branimir Glavaš, koji je nakon odluke Vrhovnog suda da mu se odredi istražni zatvor prošle sedmice smešten u Remetinec i istovremeno počeo štrajk glađu, prebačen je danas u zatvorsku bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja...Jedan od njegovih advokata izjavio je...

Nastavak na Studio B...

Branimir Glavaš hitno prebačen u bolnicu

Izvor: RTS, 09.Mar.2015

Branimir Glavaš zbog štrajka glađu prebačen u bolnicu u lošem zdravstvenom stanju. . Glavaš četiri dana nije jeo ni pio, zbog čega je hitno prebačen u Zatvorsku bolnicu u zagrebačkoj Svetošimunskoj ulici u veoma...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.