FAP: Obustava blokade, dolazi Vučić

Izvor: BKTV News, 31.Okt.2013, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FAP: Obustava blokade, dolazi Vučić

Radnici FAP-a obustavili su blokadu pruge Beograd-Bar, nakon najave da će danas sa njima razgovarati vicepremijer Vučić. Prvi potpredsednik Vlade, Aleksandar Vučić posetiće Priboj gde će razgovarati sa radnicima FAP-a koji su u štrajku od petka, 25. oktobra.
Foto: Arhiva
Na vest o dolasku Vučića radnici su, kako kažu, u znak dobre volje sklonili kamion i počeli da uklanjaju blokade sa pruge. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Predsednik štrajkačkog odbora Milorad Dragaš rekao je Tanjugu da će radnici sa Vučićem razgovarati o daljoj sudbini FAP-a, dodavši da ih je o dolasku Vučića obavestila policija.
“Sa Vučićem ćemo razgovarati o daljoj sudbini FAP-a, odnosno da li će fabrika otići u stečaj ili će se pronaći strateški partner”, naveo je Dragaš.
On kaže da će radnici ostati pri svojim zahtevima da im se isplate zarade, najmanje dve, i overe zdravstvene legitimacije.
Inače, zaposleni ovog nekada pribojskog giganta u štrajku su od petka, u ponedeljak su blokirali prugu Beograd – Bar i vec četvrti dan ne dozvoljavaju odvijanje saobraćaja, a propuštaju samo kola hitne pomoći.
Izvor: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VUČIĆ U PRIBOJU: Radnici FAP odblokirali prugu

Izvor: Kurir, 31.Okt.2013

Na vest o dolasku radnici su u znak dobre volje sklonili kamion i uklonili blokade sa pruge..PRIBOJ - Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić posetiće danas Priboj gde će razgovarati sa radnicima FAP koji su u štrajku od petka, 25. oktobra...Na vest o dolasku Vučića radnici su u znak dobre volje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.