Dvadesetčetvoročasovni štrajk fudbalera Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvadesetčetvoročasovni štrajk fudbalera Radničkog

Samo dan nakon što su započeli štrajk, fudbaleri niškog tima vratili su se treninzima i spremanju za utakmicu protiv Napretka pošto im je obećano da će dobiti deo plate u toku dana, kaže kapiten Aleksandar Jovanović.

Kao što su najavili prošle nedelje, fudbaleri Radničkog otpočeli su štrajk zbog loših uslova na stadionu i neisplaćenih zarada. Igrači nisu trenirali samo u ponedeljak, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a na današnjem sastanku sa članovima rukovodstva kluba dogovoreno je da se fudbaleri vrate treninzima.

Rečeno nam je da ćemo dobiti deo plate u toku dana. Nadam se da će se to ispuniti. Prekinuli smo štrajk i danas smo trenirali - priča Jovanović.

Kako dodaje, "struja je uključena na istočnoj tribini, a trava je podšišana na glavnom terenu", pa će im to olakšati uslove rada.

Samo još nedostaje da se uključi struja na zapadnoj tribini gde su prostorije kluba - priča Jovanović.

Osim obećanja od članova Uprave kluba, igrače je sačekala pomoć od navijača.

Nismo imali opremu, pa su nam navijači doneli majice za trening i put - dodao je Jovanović.

Račun kluba je u toku jučerašnjeg dana bio u blokadi oko 600.000 dinara, prema podacima Narodne banke Srbije, ali je blokada skinuta.

Juče je Grad pustio milion dinara na račun Radničkog jer toliko smo mogli - kaže Milan Pešić, gradski većnik za sport.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.