Direktor Pozorišta na Terazijama podneo ostavku

Izvor: Studio B, 21.Feb.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Pozorišta na Terazijama podneo ostavku

Direktor Pozorišta na Terazijama Mihailo Vukobratović kaže da podnosi ostavku, zato što su tražila dva sindikata tog teatra, jer, kako je rekao, ne želi da učestvuje u urušavanju svega što je uradio u toj kući u proteklih 12 godina.

Dva reprezentativna sindikata - Samostalni sindikat i Sindikat muzičkih umetnika tražili su odlazak direktora zbog "ugrožavanja rada kuće i socijalno-ekonomskog položaja zaposlenih, uz kršenje zakona i etike".

Sekretarijat >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za kulturu Beograda je pozvao sindikate da odustanu od štrajka, ističući da je već u toku komunikacija radi rešavanja problema i da su u tom procesu već napravljeni važni pomaci.

Vukobratović je danas na konferenciji za novinare negirao sve navode sindikata o zloupotrebama i podsetio na velike uspehe Pozorišta na Terazijama.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Mihailo Vukobratović: Oterali su me lažovi!

Izvor: Kurir, 22.Feb.2013, 07:03

Upravnik Pozorišta na Terazijama podneo ostavku jer ga Samostalni sindikat optužuje za nestanak 15 miliona dinara i da je sebi isplaćivao tantijeme..Još jedan odlazak...Mihaila Vukobratovića, upravnika beogradskog Pozorišta na Terazijama, zadesila je ista sudbina kao i Kokana Mladenović, bivšeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.