Izvor: Blic, 25.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dedeić: Mandićevo zdravstveno stanje se pogoršava

Zdravstveno stanje lidera Srpske narodne stranke Andrije Mandića se, posle 13 dana štrajka građu, pogoršava iz sata u sat i on bi svakog trenutka mogao da doživi potpuni biološki kolaps, izjavio je večeras portparol stranke Dobrilo Dedeić.

"Mandić već 24 sata ne uzima vodu i njegovo zdravstveno stanje se svakog trenutka pogoršava. Samo čekamo kada će kolabirati", rekao je Dedeić, preneli su podgorički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mediji.

Situaciju otežava i to što Mandić odbija svaki vid pomoći i ne odustaje od započetog, rekao je on procenjujući da će naredna noć biti posebno kritična. Dedeić je kazao da su Mandićeve stranačke kolege neprestano uz njega i budno prate njegovo stanje jer, kako je rekao, niko ne može da predviti kada bi se i šta moglo dogoditi.

Mandić je započeo štrajk glađu 13. oktobra iz protesta zbog odluke Vlade Crne Gore da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.