DJB: FAP žrtva Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB: FAP žrtva Vučića

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopštio je danas da je više od 500 radnika fabrike FAP u Priboju žrtva nesposobne Vlade Aleksandra Vučića koji je 2014. godine zaustavio restrukturiranje tog preduzeća, povezivanje radnog staža i isplatu svih dugovanja radnicima.

Umesto da fabriku stavi na noge, Vučić sve vreme zamajava radnike pričom o prodaji jednoj maloj kompaniji SISU, dodaje se u saopštenju.

Nesposoban premijer snosi odgovornost za početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << štrajka glađu do koga su radnici dovedeni njegovom lošom politikom.

Za dve godine svoje vlasti, Vučić je samo uspeo da produbi krizu i radnicima FAP ostane dužan plate, ocenio je taj pokret.

Ni u jednoj ozbiljnoj zemlji na svetu ne dodeljuju se subvencije od 30 miliona evra nekoj firmi koja zauzvrat nudi navodno ulaganje od 40 miliona evra.

Pokret "Dosta je bilo" zalaže se da svi državljani Srbije, bez obzira na radni status, imaju overene zdravstvene knjižice jer je to njihovo ustavno pravo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Radulović: Vučić odgovoran za propast FAP-a

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2016

Pokret "Dosta je bilo - Saša Radulović" saopšio je danas su radnici fabrike FAP u Priboju žrtve nesposobne Vlade Aleksandra Vučića koji je 2014. zaustavio restrukturiranje tog preduzeća, povezivanje radnog staža i isplatu svih dugovanja radnicima..."Umesto da fabriku stavi na noge, Vučić sve...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.