Bojsi: Mnogi Englezi ne znaju ni gde je Srbija

Izvor: Dzungla.org, 19.Jan.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojsi: Mnogi Englezi ne znaju ni gde je Srbija

Serija je u početku imala malu gledanost, ali je zahvaljujući štrajku tehničara BBC-a stalno reprizirana pa su je malo po malo i gledaoci zavoleli
Džon Čalis

Popularni britanski glumac Džon Čalis, koji se proslavio tumačeći lik Bojsija u legendarnoj seriji “Mućke” u petka uveče u emisiji kod Ivana Ivanovića otkrio je kako je bilo snimati seriju punih 30 godina. Lik koji tumači u seriji je postao vrlo brzo veoma popularan. Ipak, ni sanjao nije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << će postati internacionalno poznat, a posebno ne u Srbiji za koju je jedva čuo.
Bojsi je ostao upamćen kao mutni prodavac automobila i strašljivi snob sa rafalnim smehom koji „misli da je svako ko ima funtu manje od njega seljak”
Ivan Ivanović je otkrio da je brkove pustio upravo u čast svog večerašnjeg gosta, i to onda kada je saznao da je Džon Čalis pristao da gostuje u emisiji, ali da će ih već sutra, obrijati.
Džon je između ostalog otkrio da nije ni sanjao da će serija biti toliko popularna.
- Serija je u početku imala jako malu gledanost, ali je zahvaljujući štrajku tehničara na BBC-u koji posledično, nisu mogli da snimaju nove programe I serija ”Mućke” stalno je reprizirana pa su je malo po malo i gledaoci zavoleli.
Bojsi je otkrio neke detalje o samom snimanju serije, odnosu sa glumcima, na koji način je građen lik Bojsija, o Del Boju i Rodniju, kao i o svojoj supruzi u seriji Marlin (koju tumači glumica Sju Holdernes), sa kojom je kasnije snimio sitkom “The Green Green Grass”.Čuveni glumac je ispričao I anegdotu kada je upoznao Džon Lenona.
- Jednom prilikom sam se upoznao sa Lenonom. Bio sam oduševljen. Kada smo ušli u priču on me je pitao koju njegovu pesmu najvise volim. Posle dužeg ramišljanja sam mu rekao da ne mogu da se setim, ali da više volim Stonse. On se naravno nasmejao I rekao mi: “I meni se nekada oni više sviđaju”.
Džon Čalis je istakao da mnogi Englezi ne znaju gde je Srbija.
- Volim da putujem, prvi put sam u Srbiji i uopšte u ovom regionu. Verujte mi, mnogi Englezi ne znaju gde se Srbija nalazi, a ne bi znali ni da je pokažu na mapi – rekao je on.
Popularni Bojsi je predstavio svoje dve autobiografske knjige “Biti Bojsi” i “Posle Bojsija” koje još uvek nisu objavljene u Srbiji, ali Džon Čalis je izjavio da se nada da će se to promeniti.
Na samom kraju gostovanja izuzetno sponatni i duhoviti Džon Čalis izjavio je da mu je drago što je imao prilike da dođe u Beograd dodavši i: “Nisam znao šta da očekujem, ali moja supruga i ja smo se lepo proveli i jedva čekamo da se opet vratimo”.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.