Bivši direktor policije RS prebačen u bolnicu

Izvor: S media, 20.Sep.2010, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor policije RS prebačen u bolnicu

Bivši direktor policije Republike Srpske Dragomir Andan prebačen je danas u bolnicu u Banjaluci zbog lošeg zdravstvenog stanja posle 21 dana štrajka gladju ispred kancelarije OHR-a.

On je tražio da se preispita ranija odluka o njegovom smenjivanju i oduzimanju ličnih dokumenata.

Andan je posle poziva gradjana prebačen u banjalučku Hitnu pomoć, a potom je smešten na Hiruršku kliniku. Lekari su saopštili da oseća bolove u stomaku, da ima grčeve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i povišenu temperaturu.

Njega je 2007. godine smenio tadašnji visoki predstavnik Miroslav Lajčak zbog sumnje da pripada mreži podrške haškom optuženiku Radovana Karadžiću. Tada su mu oduzeta lična dokumenta i zabranjen prelazak granice.

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko nedavno je izjavio da argumentacija bivšeg direktora policije RS "nije jaka, jer posedujesrpska dokumenta", dodajući da je Andan sa važećim dokumentima Srbije više puta odlazio u Beograd.

Incko je tada poručio da neće posetiti Andana koji štrajkuje ispred banjalučke kancelarije OHR-a, navodeći da će revizija oko stotinu slučajeva smenjenih zvaničnika biti nastavljena posle izbora.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI DIREKTOR POLICIJE RS PREBAČEN U BOLNICU

Izvor: Kurir, 20.Sep.2010

BANJALUKA - Bivši direktor policije Republike Srpske (RS) Dragomir Andan prebačen je danas u bolnicu u Banjaluci zbog lošeg zdravstvenog stanja posle 21 dana štrajka glađu ispred kancelarije OHR-a...On je tražio da se preispita ranija odluka o njegovom smenjivanju i oduzimanju ličnih dokumenata...Andan...

Nastavak na Kurir...

Bivši direktor policije RS prebačen u bolnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2010

BANJALUKA -..Bivši direktor policije Republike Srpske (RS) Dragomir Andan prebačen je danas u bolnicu u Banjaluci zbog lošeg zdravstvenog stanja posle 21 dana štrajka glađu ispred kancelarije OHR-a...On je tražio da se preispita ranija odluka o njegovom smenjivanju i oduzimanju ličnih dokumenata...Andan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lekari preporučili još sedam dana gladovanja

Izvor: Blic, 21.Sep.2010, 01:05

Banjaluka - Bivšem direktoru Policije RS Dragomiru Andanu, koji već 21 dan štrajkuje glađu, juče je pozlilo, a nakon ukazane lekrske pomoći u KC Banjaluka nije vratio pred banjalučku kancelariju OHR, gde je pre tri sedmice započeo svoj protest...Andan nije direktno potvrdidio da je odustao od...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.