Ajfelova kula zatvorena zbog štrajka zaposlenih

Izvor: RTS, 14.Dec.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelova kula zatvorena zbog štrajka zaposlenih

Zbog štrajka zaposlenih koji se žale na niske plate i loše uslove rada, Ajfelova kula, koja obično radi svakog dana u godini, zatvorena je.
Kompanija SETE koja upravlja Ajfelovom kulom, izvinila se posetiocima i saopštila da su u toku pregovori menadžmenta i zaposlenih, kako bi se našlo rešenje, preneo je AP.
Funkcioner kompanije je rekao da su se sindikati odlučili za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << štrajk nakon današnjeg sastanka zbog neslaganja oko plate i uslova.
Ajfelova kula, koja privlači milone turista godišnje, zatvorena je u trenutku kada Pariz pokušava da oživi turizam nakon terorističkih napada, poplava i radničkih protesta.
Francusku prestonicu povrh svega pogađa i zagađenje vazduha, navodi AP.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kriza u Parizu: Zatvoren Ajfelov toranj, najezda pacova...

Izvor: B92, 14.Dec.2016

Dok se istovremeno bori da oživi turizam nakon terorističkih napada, nasilnih protesta i zagađenja vazduha, Pariz se susreće s još dva problema koji utiču na smanjenje broja turista...Naime, Ajfelova kula je zatvorena zbog štrajka radnika, prenosi AP...Sindikat je organizovao štrajk naklon što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.