Policijski sindikat najavio radikalizaciju

Izvor: NaDlanu.com, 20.Okt.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat najavio radikalizaciju

BEOGRAD, 20. oktobra 2011. (Beta) - Policijski sindikat Srbije najavio je u četvrtak da će radikalizovati štrajk ako Vlada Srbije ne ispuni zahteve zbog kojih je taj sindikat stupio u štrajk.

BEOGRAD, 20. oktobra 2011. (Beta) - Policijski sindikat Srbije najavio je u četvrtak da će radikalizovati štrajk ako Vlada Srbije ne ispuni zahteve zbog kojih je taj sindikat stupio u štrajk."Odbićemo obezbedjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << svih najavljenih javnih skupova, obezbedjenje utakmica, nećemo izlaziti na neke predvidjene poslove. Štrajkovaćemo do ispunjenja zahteva", rekao je predsednik tog sindikata Veljko Mijailović novinarima na protestu ispred zgrade Beogradske policije, na kojem se okupilo oko 150 policajaca u štrajku.Mijailović je naveo da će sindikat odluku o radikalizaciji štrajka doneti tokom dana."Planiramo i protest po celom Beogradu na koji će doći svi članovi sindikata iz Srbije, kao i da odemo ispred Predsedništva Srbije i predsednika Borisa Tadića, koji nam je ranije obećao da će nas primiti na razgovor, upoznamo sa ovim problemom", rekao je Mijailović.Mijailović je naveo da je na teritoriji Srbije svakodnevno angažovano 7.000 policajaca, od koji je 5.000 u štrajku svakog dana od 6 sati do 22 sata. Dodao je da je prosečna plata policajca u Srbiji izmedju 33.000 i 35.000 dinara.Podsetio je da je osnovni zahtev zbog koga je sindikat stupio u štrajk poštovanje i primena Posebnog kolektivnog ugovora koji je potpisan 28. februara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija odbija da obezbeđuje skupove

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2011

Policijski sindikat Srbije najavio da će radikalizovati štrajk ako Vlada Srbije ne ispuni zahteve zbog kojih je taj sindikat stupio u štrajk...Predsednik tog sindikata Veljko Mijailović objasnio je da se ta radikalizacija sastoji u tome da će članovi sindikata odbiti da obezbeđuju sve najavljene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.