Robert de Niro i dalje veruje da vakcine izazivaju autizam

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert de Niro i dalje veruje da vakcine izazivaju autizam

Robert de Niro pridružio se predsedniku upravnog odbora Svetskog projekta Merkjuri Robertu F. Kenediju mlađem na raspravi o vakcinama koja je održana u Vašingtonu.

Glumac je bio učesnik panela na kom se govorilo o tome da vakcine izazivaju autizam i da visok sadržaj žive u njima škodi deci.

Uprkos tome što su brojne studije opovrgle vezu između imunizacije i autizma, Kenedi, kog je De Niro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podržao, izjavio je da su vakcine izazvale “epidemiju autizma” i optužio novinare i vladu da skrivaju pravu istinu o bezbednosti imunizacije.

De Niro se u potpunosti saglasio s njim.

“Drago mi je što sam ovde. Mislim da je ono što je Bobi ispričao sjajno. Ni sam ne bih to bolje sročio. Slažem se s njim 100 posto”, rekao je on.

Glumac je prošle godine dao je odobrenje da se na festivalu Trajbeka, čiji je osnivač, premijerno prikaže kontroverzni dokumentarac o navodnoj povezanosti vakcina sa autizmom, ali je kasnije odustao od toga zbog oštrih kritika naučne zajednice. Film je režirao diskreditovani lekar Endrju Vejkfild, koji nikad nije uspeo da dokaže svoje tvrdnje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert Deniro i dalje vjeruje da vakcine izazivaju autizam

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017

Robert Deniro pridružio se predsjedniku upravnog odbora World Mercury Project Robertu F. Kenediju Mlađem na raspravi o vakcinama koja je održana u Vašingtonu...Glumac je bio učesnik panela na kom se govorilo o tome da vakcine izazivaju autizam i da visok sadržaj žive u njima škodi djeci...Uprkos...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.