ONLAJN HOROR: Jovana je pokušala da pokrene posao preko interneta, a život joj se pretvorio u pakao!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONLAJN HOROR: Jovana je pokušala da pokrene posao preko interneta, a život joj se pretvorio u pakao!

Njena priča ide ovako.

Htela je da razvije onlajn biznis sa prijateljicom sa Fejsbuka, a onda se njhova saradnja pretvorila u pakao.

- Telefon mi je zvonio u šest ujutru. Bila sam u šoku. Zvali su me muškarci sa nepoznatih brojeva i nudili su mi intimno druženje - kaže Jovana.

Lažni oglas objavila je Sanja A. iz Sombora nakon prepirke na Fejsbuku. Sve je počelo nakon što je Sanja želela da razvije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svoj biznis za prodaju i kupovinu preko interneta.

- Sanja, navodno, radi za jednu poznatu kozmetičarsku marku. Učlanila sam se preko nje, ostavila joj moje podatke, između ostalog i broj telefona, a ona mi je rekla da mi je katalog poslala na kućnu adresu. Međutim, ja ništa nisam dobila. Rekla mi je da čekam i da budem strpljiva - priča prevarena devojka.

Jovana kaže da je Sanja ubrzo počela da se svađa i da vređa.

- Odjednom je počela da se raspravlja. Čak me je blokirala na društvenim mrežama. Njeni postupci su me naveli da sve ovo objavim preko Fejsbuka, kako to ne bi uradila drugim ženama. Međutim, odjednom su počele da mi se javljaju i druge prevarene žrtve - kaže Jovana.

Samo što je objavila da je prevarena, istog jutra, u šest sati, počeo je da joj zvoni telefon.

- Ne mogu da dođem sebi od šoka. Telefon ne prestaje da zvoni. Udata sam i imama dva mala sina i nikad u životu mi ne bi palo na pamet da se bavim ovakvim poslom. Zovu me muškarci, nude mi masažu, pitaju jesam li za druženje. Sanja je u tom trenutku objavila na svom Fejsu, "Koja je sledeća za oglaščiće" i "Kome to zvoni telefon?".

Jovana dodaje sa strahuje da Sanja ne iskoristi njenu adresu za osvetu.

- Podnela sam krivičnu prijavu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu protiv nje. Plašim se da ne pošalje nekog u stan gde živim sa suprugom i decom, jer je u jednoj od objava napisala da ima moju adresu i da se pazim. Na sve je spremna čim je objavila moj broj - kaže Jovana.

(Telegraf.rs/Blic)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Beograđanki lažni oglas za prostituciju UNIŠTIO ŽIVOT

Izvor: Blic, 23.Jan.2017

Kada je Jovana Kostić (23) htela da razvije biznis onlajn kupovine sa prijateljicom sa fejsbuka, ni slutila nije da će se njihova saradnja pretvoriti u osvetoljubivi okršaj preko internet oglasa...- Telefon je u šest ujutru počeo da zvoni. Šokirala sam se. Zvali su me sa nepoznatih brojeva iza...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.