Mlada američka glumica preminula u 33. godini

Izvor: B92, 03.Jul.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada američka glumica preminula u 33. godini

Američka glumica Stivi Rajan preminula je u 33. godini nakon što je, prema tvrdnjama američkih medija, izvršila samoubistvo.

Policija Los Anđelesa je potvrdila da je američka glumica preminula u subotu, kao i da sumnjaju da je u pitanju samoubistvo.

Pre tragične smrti glumica je napisala nekoliko potresnih statusa posvećenih svom bolesnom deki.

“Moj čovek iz snova kojeg ću viđati samo u snovima. Srešćemo se uskoro. Volim te, deko moj“, napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na Instagramu pored slike sa dekom.

Nedavno je u medijima govorila o zlostavljanju koje je trpela u komentarima ispod njenih YouTube klipova.

“Nisam bila svesna da je internet pun mržnje“, rekla je – “Bez obzira na to da li ste najtalentovanija osoba na svetu i to postavite na internet, svi će vam slati ružne komentare“

Bila je zvezda šoua „Stevie TV“ koji je bio komični osvrt na pop kulturu na kanalu VH1, a proslavile su je parodije Ejmi Vajnhaus, Lejdi Gage i Džastina Bibera. Glumila je i u trileru John Doe; Diary of a Serial Killer.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula mlada američka glumica: Sudeći po jezivim porukama koje je ostavljala, u pitanju je samoubistvo!

Izvor: BKTV News, 03.Jul.2017

Američka glumica Stivi Rajan preminula je u 33. godini nakon što je, prema tvrdnjama američkih medija, izvršila samoubistvo...Policija Los Anđelesa je potvrdila da je američka glumica preminula u subotu, kao i da sumnjaju da je u pitanju samoubistvo...Pre tragične smrti glumica je napisala nekoliko...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.