Kako su Beograđani reagovali na posetu Džulije Roberts (VIDEO)

Izvor: B92, 31.Jul.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Beograđani reagovali na posetu Džulije Roberts (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih glumica svih vremena Džulija Roberts ovih dana je u srpskoj prestonici sa porodicom - svakako jedna od lepših vesti ovog leta. Zaintersovanost javnosti čini da, umesto holivudskih, zvezde medija postaju oni koji su ih videli.

Ovih dana u Beogradu uživa Holivud. Dolazak Džulije Roberts bio je više nego dovoljan razlog da se brojni reporteri okupe ispred jednog poznatog beogradskog hotela, u kojem je poznata glumica odsela. Međutim, usled velike pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medija, poznata glumica ostala je iza zatamnjenih stakala.

Ipak, Beograđani su srećni što Džulija Roberts boravi u našoj prestonici.

"Meni je drago kad neko dođe ovde, da vidi šta smo mi, da ne sluša druge", rekao je jedan stanovnik Beograda.

"Dobro je da je u Beogradu, dobro je to za Beograd, da više nismo crne ovce“, istakao je drugi prolaznik.

"Znam da je u Beogradu, javilo mi je jedno troje, četvoro kolega da je tu, znajući da mi je omiljena. Tražila bih da se fotografišem sa njom i rekla bih joj da mi je stvarno omiljena glumica i da je mnogo, mnogo interesantna žena".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEOBIČAN SUSRET BEOGRAĐANKE I GLUMICE: Džulija Roberts pozvonila greškom

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2017, 10:30

Kako se Beograđanka Aleksandra Marković srela sa porodicom Roberts - Moder. Glumica je u stanu na šestom spratu, ne koristi lift, već ide peške ZVONO na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.