Život

Ponedeljak, 31.07.2017.

19:05

Kako su Beograđani reagovali na posetu Džulije Roberts (VIDEO)

Jedna od najpopularnijih glumica svih vremena Džulija Roberts ovih dana je u srpskoj prestonici sa porodicom - svakako jedna od lepših vesti ovog leta. Zaintersovanost javnosti čini da, umesto holivudskih, zvezde medija postaju oni koji su ih videli.

Izvor: B92

Kako su Beograđani reagovali na posetu Džulije Roberts (VIDEO)

Ovih dana u Beogradu uživa Holivud. Dolazak Džulije Roberts bio je više nego dovoljan razlog da se brojni reporteri okupe ispred jednog poznatog beogradskog hotela, u kojem je poznata glumica odsela. Međutim, usled velike pažnje medija, poznata glumica ostala je iza zatamnjenih stakala.

Ipak, Beograđani su srećni što Džulija Roberts boravi u našoj prestonici.

"Meni je drago kad neko dođe ovde, da vidi šta smo mi, da ne sluša druge", rekao je jedan stanovnik Beograda.

"Dobro je da je u Beogradu, dobro je to za Beograd, da više nismo crne ovce“, istakao je drugi prolaznik.

"Znam da je u Beogradu, javilo mi je jedno troje, četvoro kolega da je tu, znajući da mi je omiljena. Tražila bih da se fotografišem sa njom i rekla bih joj da mi je stvarno omiljena glumica i da je mnogo, mnogo interesantna žena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: