Kako da upoznate muškarca iz snova?

Izvor: B92, 10.Jan.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da upoznate muškarca iz snova?

Dobri momci zaista postoje. Ne gubite vreme na neozbiljne izlaske, već krenite u potragu za onim pravim.

1. Oslobodite se svih uspomena na bivše

Sakrijte ih na četu, izbrišite njihove brojeve, sklonite ih iz prijatelja na fejsbuku. To se odnosi i na sve bivše ljubavi, flertove i one sa kojima ste se povremeno viđali.

2. Razmislite o svom tipu muškarca, naročito ako stalno izlazite sa istima

Zapišite sve ono što vam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dopada kod muškaraca, Neka to bude lista od 10 kvaliteta koje tražite. Svake godine pravite novu listu - zadržite 3 osobine, dok preostalih 7 treba da promenite.

3. Napravite novi onlajn dejting profil

Održavajte ga aktivnim , poput fejsbuk profila. Menjajte sliku, podatke, komentarišite stvari koje vam se dopadaju, poput filma koji ste nedavno gledali u bioskopu. Pišite stvari koje će izazvati reakciju ljudi. Onlajn upoznavanje više nije tabu.

4. Stavite reč "mi” u novi kontekst

Dajte novo značenje mestima i stvarima koje vas podsećaju na prošlost. Većerajte sa drugaricama u restoranu u koji ste odlazili sa bivšim ili na žurci namerno pustite „vašu pesmu".

5. Naučite da se radujete zbog sebe

Novu ljubav ćete pronaći onda kada se najmanje budete nadali. Zato se prepustite drugim stvarima, donesite samostalne odluke, posvetite se sebi i budite srećni.

6. Čini vam se da nikada nećete pronaći normalnog dečka

Pustite neka vam ga prijatelji nađu. Tako ćete manje biti pod pritiskom, a i uvek je lakše započeti vezu sa nekim koga vam drugi predstave.

7. Odmorite se od izlazaka na 2 meseca

Zadužite najbolju prijateljicu da brine o vašem ljubavnom životu. Neka odgovara na poruke i ugovara viđanje za vas. Ona će uvek biti objektivna i navešće vas na pravi put.

8. Napravite promenu

Nosite naočare? Probajte sa kontaktnim sočivima. Nikada niste nosili narandžasto? Vreme je za novu haljinu baš u toj boji. Svaka promena, čak i najmanja može učiniti da se osećate kao potpuno nova osoba.

9. Promenite navike

Nemojte se pridržavati onoga na šta ste navikli. Pronađite novo mesto za izlaske. U kafiću u kom vas već svi poznaju sigurno nećete upoznati nove ljude.

10. Radite na sebi

Stavite sebe na svoju listu prioriteta. Postavite ciljeve i pridržavajte ih se, bilo da su u pitanju postizanje top forme ili rizična kratka frizura.

11. Ne zaboravite: raskinuli ste sa razlogom

Ako vam se desi da upadnete u zamku prošlosti, setite se stvari zbog kojih ste ga ostavili. Napravite listu osobina koje su vas nervirale i čitajte je svaki put kada pomislite da vam nedostaje.

Foto: Ambro / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako da upoznate muškarca iz snova?

Izvor: medio.rs, 10.Jan.2012

Dobri momci zaista postoje. Ne gubite vreme na neozbiljne izlaske, već krenite u potragu za onim pravim.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.