Kad je Barak Obama bio mali... (FOTO)

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je Barak Obama bio mali... (FOTO)

Bela kuća primenila je novu taktiku da Amerikance ubedi da se prijave za zdravstveno osiguranje.

Obamina administracija tvitovala je fotografiju Baraka iz detinjstva u kupaćim gaćama i plićaku ispod koje piše: “Niko ne ostaje mlad i nepobediv zauvek. Pobrinite se #GetCovered do 15. februara”.

Mišel Obama je i sama postovala svoju sliku iz rane mladosti na kojoj se vidi kako izvodi stoj na rukama ispod koje je navela sličnu poruku.

Ni potpredsednik Džo Bajden učestvovao je u tvitovanju Bele kuće priloživši svoju crno belu fotografiju iz mlađih dana.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKVE FOTKE: Barak Obama u plićaku, Mišel radi stoj na rukama! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jan.2015

Bela kuća primenila je novu taktiku da Amerikance ubedi da se prijave za zdravstveno osiguranje. U tu svrhu čelni ljudi SAD su rešili da objave fotografije kada su bili mali. Na ovaj način žele da podstaknu ljude na prijavu za osiguranje, jer neće zauvek ostati mladi. Obamina administracija tvitovala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.