Utisci učesnika “Meseca Estetike”

Izvor: Objava, 28.Nov.2014, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utisci učesnika “Meseca Estetike”

VRNJAČKA BANJA - U okviru prvog Meseca Estetike u organizaciji SB "Merkur" brojne poznate ličnosti imaju priliku da od 15. novembra do 15. decembra uživaju u savremenim programima i terapijama Merkura, da se druže i odmore u Vrnjačkoj Banji!
Postalo je uobičajeno da VIP učesnici Meseca estetike u Centru medicinske estetike SB “Merkur” u Vrnjačkoj Banji žele da ostanu malo duže. Tako su Milica Milša, Žarko Jokanović, Vladana Veljković i Vesna Stanimirović, produžili svoj boravak.

Ostali smo duže zbog divnog društva, čistog vazduha, zdravog načina života i divnih ljudi. Ovde je malo ostati dva dana duže, ovde je najbolje ostati ceo život. A Centar Medicinske Estetike i “Merkur”, posebnim čine pre svega divni i veoma predusretljivi ljudi, mineralna voda, stručna lica a posebno mi se dopada personalizovan koncept programa. Svako od nas ima svog lekara i terapeuta koji brinu o svemu. Vaše je samo da se opustite, zaboravite na sve, uživate i revitalizujete se – rekla je glumica Milica Milša.

Ovde je sve osmišljeno po ugledu na svetske centre . Možda savršenstvo nije dostižno ali sreća sigurno jeste, a ovde sam presrećna. Nisam samo oporavljena zdravstveno i estetski već i duhovno. Ovaj program bi mogao da se nazove I putovanje u središte duše, jer doživljaj posle svakog tretmana je nemoguće opisati rečima a rezultati su vise nego vidljivi. Dolazak u Centar Medicinske Estetike u Vrnjačkoj Banji, bar dva puta godišnje je sigurno mesto, koje će vam obezbediti zdrav i dug život – istakla je Vesna Stanimirović, novinarka magizina Lisa.

Boravak u okviru ovog programa, pružio mi je ne samo priku da poboljšam svoj kvalitet života, već I da naučim kako da se pravilno I zdravo hranim. Jutarnja šetnja po Vrnjačkoj Banji sa rekreatorom mi je veoma prijala, kao i terapeutski tretmani u termomineralnoj vodi. I mesec dana boravka u banji bilo bi za mene malo – s osmehom je objasnila Vladana Veljković, mod

"Došao sam u Vrnjačku Banju, ali sam se osećao kao da sam negde u svetu zbog stručnih lekara SB "Merkur". Želim da se da se zahvalim svima u Merkuru što su ucinili sve kako bih se osećao KRALJEVSKI! Ponosan na ljubaznost, profesionalnost i stručnost koju sam doživeo. Drago mi je da sam bio deo programa "Mesec Estetike" i siguran sam da ću uskoro ponovo posetiti Merkur- izjavio je Nenad Škundrić, novinar Sky+ TV.

Dragan Ivanović
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja