ZVER MEKOG SRCA Preslatki momenti između Vladimira Klička i ćerkice Kaje

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVER MEKOG SRCA Preslatki momenti između Vladimira Klička i ćerkice Kaje

Dok je verenica Hejden Penetijer angažovana oko filmskog projekta u Njujorku, slavni bokser uživa sa ćerkom na Floridi.

Ukrajinski bokser teške kategorije Vladimir Kličko zabavlja se sa ćerkicom Kajom koju je krajem prošle godine dobio iz veze sa glumicom Hejden Penetijer.

Paparci su ga uslikali i slatki momenti za čas su obišli planetu, a bokser je stekao još veći broj obožavateljki.

Malena Kaja zaštićena je u rukama slavnog oca, koji se trudio da je talas ne dotakne. Izgleda da joj je ova igra prijala, budući da nije skidala osmeh sa lica.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rastopićete se: Kličko u zagrljaju sa svojom ćerkicom

Izvor: Story, 23.Apr.2015, 10:37

Verenica ukrajinskog boksera trenutno je angažovana oko filmskog projekta u Njujorku, a za to vreme slavni Kličko uživa sa svojom malenom na Floridi..Vladimir Kličko, Kaja, foto: Profimedia..Ukrajinski bokser teške kategorije Vladimir Kličko zabavlja se sa ćerkicom Kajom koju je krajem prošle...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.