VIDEO: Moskva se sprema za paradu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Moskva se sprema za paradu

Ministarstvo odbrane Rusije je objavilo video-snimak sa priprema posada borbenih vozila za Paradu pobede u znak sećanja na 72. godišnjicu pobede u Drugom svetskom ratu.

Video-snimak prikazuje jedan od poslednjih treninga tokom kojih su posade vršile pripremu borbenih vozila, uvežbavale sinhronizovanost postrojavanja i tempo kretanja.

Na podmoskovskom poligonu Alabino završen je ciklus treninga posade paradnih jedinica mehanizovane kolone koja će proći Crvenim trgom na Paradi pobede 9. maja 2017. godine. Na poligonu veličine Crvenog trga više od 100 posada borbenih vozila održalo je 14 treninga.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) RUSI POKAZALI ŠTA JE VOJNA SILA: Pogledajte pripreme za Paradu pobede u Moskvi

Izvor: Kurir, 22.Apr.2017

...Video-snimak prikazuje jedan od poslednjih treninga tokom kojih su posade vršile pripremu borbenih vozila, uvežbavale sinhronizovanost postrojavanja i tempo kretanja..Na podmoskovskom poligonu Alabino završen je ciklus treninga posade paradnih jedinica mehanizovane kolone koja će proći Crvenim...

Nastavak na Kurir...

(VIDEO) RUSKA PARADA IZNENAĐENJA: Vojni noviteti koji će biti predstavljeni na proslavi Dana pobede

Izvor: Kurir, 22.Apr.2017

...Arktičko oružje..PVO oružje  posebno dizajnirano za upotrebu na Arktiku će biti predstavljeno prvi put 9 maja To su Pancir-SA Tor-M2DT kratkog dometa i topovski sistemi, ova montirani na terenska vozila  DT-30 Vitjaz..Pancir-SL i Tor-M2DT će biti jedina vojna oprema koja će proći  preko...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.