Skarlet Johanson ima novog dečka?!

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skarlet Johanson ima novog dečka?!

Glumci Skarlet Johanson i Kieran Kulkin viđeni su u zajedničkoj šetnji centrom Pariza, a nakon večere u jednom od restorana posetili su i striptiz-klub.

Nakon kratke veze sa Šonom Penom 26-godišnja glumica Skarlet Johanson napokon je pronašla nekog ko joj po godinama mnogo više odgovara. Reč je o 29-godišnjem Kieranu Kulkinu s kojim je ovih dana viđena u Parizu.

Golišave slike poznatih na udaru hakera! (FOTO)

Skarlet je napravila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svoje golišave fotografije!

FBI istražuje upade u kompjutere filmskih zvezda

Par je zajedno prošetao pariškim ulicama na kojima se Skarlet nije suzdržavala a da ne zagrli svog pratioca, a nakon večere u restoranu Pizza Pino posetili su i poznati pariški klub "Crazy Horse", prenosi Tportal.hr.

Njen portparol još nije otkrio u kakvoj su Skarlet i Kieran vezi – prijateljskoj ili romantičnoj.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Skarlet Johanson fotografisana "zakopčana do grla"

Izvor: Blic, 21.Sep.2011

Glumica Skarlet Johanson, čije su nage slike nedavno procurele u javnost, nedavno je fotografisana u potpuno suprotnom, "do grla zakopčanom" izdanju...Skarlet Johanson je, izgleda, izvukla pouku iz nedavnog skandala u kome su, zahvaljujući veb napadu hakera, njene nage fotografije osvanule na internetu...Ona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.