Kada budete čuli cenu ulaznice za reviju Victorias Secret zavrteće vam se u glavi

Izvor: 24sata, 20.Avg.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada budete čuli cenu ulaznice za reviju Victoria's Secret zavrteće vam se u glavi

Svesni smo činjenice da je pravi doživljaj uživo videti Adrianu Limu, Mirandu Ker i Alesandru Ambrosio kako u donjem vešu paradiraju pistom, ali da karte za reviju Victoria's Secret koštaju baš toliko...

U Londonu će se uskoro prvi put održati raskošni šou ovog poznatog proizvođača donjeg veša, a ovih dana je objavljen i cena karata za taj spektakl.

Cene karata počinju sa vrtoglavom cifrom od 9.995 funti, a oni koji žele da sede bliže najlepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << ženama na svetu, moraće da izdvoje i više!

Adriana Lima | Foto: Profimedia.rs

Prošle godine, brend Victoria's Secret izdvojio je 12 miliona dolara za svoj spektakl, a šou u Londonu navodno će biti još glamurozniji.

Plus, velika je mogućnost da će oni koji kupe karte za ovaj šou sedeti pored britanske elite kao što su princ Hari, Elton Džon, Hari Stajls i drugi.

Za one koji nemaju 10.000 funti viška, Victoria's Secret najavio je live stream.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ako želite NJIH da upoznate, to ćete morati da papreno da platite, evo i koliko! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2014

Ako umirete od želje popričate sa Kendis Svonpul, Alesandrom Ambrosio ili Adrijanom Limom, to će vas koštati oko 15.000 evra ..Početkom decembra u Londonu će se održati spektakularna “Victoria’s Secret” revija, a ako vam je san da uživo vidite Adrijanu Limu, Kendis Svonpul ili Alesandru...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.