Turistički vozić banjska atrakcija

Izvor: juGmedia, 29.Jul.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistički vozić banjska atrakcija

VRANJE/VRANJSKA BANJA – Vranjska Banja se ne može pohvaliti velikim brojem sadržaja koji mogu biti primamljivi turistima i važi za mesto koje je idealno za odmor u miru i tišini, ipak posetioci banje naročito oni najmlađi oduševljeni su turitičkim vozićem.

„Male stvari poput vozića zaista mogu donekle povećati turističku ponudu, ne mogu a da ne izostavim i teretanu na otvorenom koju imamo u banji“, kaže predsednica opštine Slavica Sotirović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Prema njenim rečima primetan je broj turista iz kraja koji dolaze u banju kako bi prošetali, provozali se voziće ili proveli dan sa porodicom uživajući u lepotama banje.

Nadležni kažu da je cena vožnje simbolična, svega 20 dinara, te da novac uglavnom služi za održavanje vozića.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.