Šešelj: Nikolić izdao SNS, uporište mu Mišković!

Izvor: Mondo, 16.Feb.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nikolić izdao SNS, uporište mu Mišković!

Nikad Tomislav Nikolić ne bi odlučio da se sam kandiduje da nema uporište, ne samo u Miroslavu Miškoviću već i u nekim zapadnim faktorima, ocenio je danas lider SRS Vojislav Šešelj.

Foto: Tanjug, Sava Radovanović

  Šešelj je na konferenciji za novinare u sedištu partije rekao da je to "Nikolićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << epizodna uloga i tužan kraj čoveka koji je uzleteo od nule i sada se vraća na nulu".

Na pitanje, da li smatra da je Nikolić izdao lidera SNS Aleksandra Vučića, kao što je nekad izdao njega, Šešelj je odgovorio da ne bi da se meša da li je to uradio Vučiću, ali je, kaže izdao svoju stranku.

Šešelj smatra da je Nikolić spreman da žrtvuje partiju zarad ličnih interesa, navodeći da nema snagu za tako nešto i da na izborima, po njegovoj oceni, može da osvoju tri do četiri odsto.

Komentarišući predsedničke kandidate, Šešelj kaže da pored njega, koji je proistočni, ima nekoliko prozapadnih kandidata, jedan koji sedi na dve stolice (Aleksandar Vučić) a jedan koji te stolice menja (Tomislav Nikolić).

Mediji u regionu: Tomislav Nikolić neće s vlasti

"Stolicu menja Tomislav Nikolić i svešće se na ulogu nekog ko će biti privezak prozapadnim kandidatima", rekao je Šešelj.

Šešelj je naveo da i kandidaturu Tomislava Nikolića smatra pozitivnom, jer očekuje drugi krug izbora, u kome će se, kako on tvrdi, naći on i Vučić.

Predsednik SRS je rekao da je Nikolić "već počeo da vrbuje poslanike" Srpske napredne stranke (SNS).

"Vučićeva kandidatura ugrožava planove Nikolića"

"Po nekim informacijama, on može da računa na pet do devet ljudi", kazao je Šešelj.

On je rekao da misli da je najozbiljniji kandidat za naslednika Vučića na premijerskoj pozicija Nikola Selaković, jer ga je, kako je ocenio, Vučić zbog toga čuvao od državnih funkcija poslednjih godinu dana.

"Selaković je najmanje kompromitovan među svim Vučićevim ministrima", kazao je Šešelj o bivšem ministru pravde.

Ovo je Vučićev komentar o Nikoliću

Šešelj nije isključio mogućnost da posle eventualnih vanrednih parlamentarnih izbora, SRS napravi koaliciju sa SNS i Socijalističkom partijom Srbije.

"Možda bih ja mogao da bude premijer ukoliko ne pobedim na predsedničkim izborima i napravim koaliciju sa SNS-om i SPS-om", kazao je Šešelj i rekao da bi, bez obzira na razlike u stavovima, mogli da se prilagode jedni drugima.
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj: Nikolić ima uporište u Miškoviću

Izvor: Beta Video, 16.Feb.2017

BEOGRAD - ``Nikad Tomislav Nikolić ne bi odlučio da se sam kandiduje da nema neko uporište, to uporište ima ne samo u Miroslavu Miškoviću već i u nekim zapadnim faktorima``, rekao je lider SRS Vojislav Šešelj. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.