RIJALITI POLITIKA Šešelj promašio temu i zbunio učesnike Parova

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJALITI POLITIKA Šešelj promašio temu i zbunio učesnike "Parova"

Iako je Vojislav Šešelj, pozvan da gostuje u emisiji "Ćirilica" koja je posvećena rijalitiju "Parovi", čini se da se lider radikala nije najbolje snašao u prvom delu emisije jer je govorio skoro nerazumljive stvari za učesnike tog programa. U drugom delu emisije, Šešelj se opustio pa je i više komunicirao sa takmičarima.

Što bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nove generacije rekle, lider radikala Vojislav Šešelj smorio je učesnike rijalitija "Parovi".

Dok je Šešelj pričao kako je Jugoslavija pocepana voljom Zapada i kako je on nekada verovao u taj isti Zapad, gde su ga dočekivali kao počasnog gosta, Uroš Ćertić je zasmejavao nekoliko svojih trenutnih cimerki, dok su ostali učesnici "Parova" bledo gledali u političara.

Zmaj od Šipova apsolutno ništa nije razumeo Marića i njegovog gosta, dok su neke dame gestikulacijom pokazivale da se govori jezikom njima skoro stranim.

Nakon reklamnog bloka, Šešelj se dotakao i učesnika rijalitija a prvi na redu je bio Ekrem Jevrić.

Otkrio je da zna za Ekrema Jevrića jer je, kako je rekao, u Hagu pratio Pink televiziju i rijaliti "Farma".

- Evo, Ekrem Jevrić je Srbin muslimanske vere - rekao je Šešelj, a Ekrem je potrdio:

- Moje prezime je Jevrić i vrlo je moguće to što kaže Šešelj - rekao je Ekrem.

Marić je tokom reklama pokrenuo učesnike rijalitija, a posebno Šešelja koji je u drugom delu emsije odgovarao na pitanja publike i izazivao salve smeha.

Vesna Rivas je ustala i dodvoravala se lideru radikala:

- Ja sam bila član radikala i istupila sam odatle kad ste oterani u Hag, jer sam prava srpkinja - rekla je Rivas i nastavila:

- Izlila sam vaš lik u keramici i izgatala u kartama da ćete se vratiti, iako mi nisu verovali.

S druge strane, Miru Škorić je zanimalo kakvo je trenutno zdravstveno stanje lidera radikala.

- Odlično se osećam. Trenutno sam zdraviji od Tome Nikolića i Aleksandra Vučića - odgovorio je Šešelj.

Ekrem je iz desetog pokušaja uspeo da uključi mikrofon uz pomoć cimera i obratio se gostu u svom maniru:

- Bio si sa Vendijem, a i ja sam sa njom bio. Je l' istina da je bila vaša ženska?

Šešelj je priznao vezu sa Vendi, ali je izbegao detaljisanje o njihovom odnosu.

- Ja taj izraz nikad ne koristim, to "ženska". To su privatni odnosi i to je bilo pre 24 godine. Bili smo mladi. Ona može da priča, ali ja neću - rekao je Šešelj i zabranio Zmaju od Šipova da govori o Vendi jer nije prisutna.

Osim što razmenjuje šale sa učesnicima rijalitija, Šešelj neprestano bocka Marića kad god pokuša da ga isprovocira škakljivim pitanjima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šešelj zbunio učesnike "Parova"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015

Iako je Vojislav Šešelj, pozvan da gostuje u emisiji "Ćirilica" koja je posvećena rijalitiju "Parovi", čini se da se lider radikala nije najbolje snašao u prvom delu emisije jer je govorio skoro nerazumljive stvari za učesnike tog programa...Što bi nove generacije rekle, lider radikala Vojislav...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.