Šešelj zbunio učesnike Parova

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj zbunio učesnike "Parova"

Iako je Vojislav Šešelj, pozvan da gostuje u emisiji "Ćirilica" koja je posvećena rijalitiju "Parovi", čini se da se lider radikala nije najbolje snašao u prvom delu emisije jer je govorio skoro nerazumljive stvari za učesnike tog programa.

Što bi nove generacije rekle, lider radikala Vojislav Šešelj smorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je učesnike rijalitija "Parovi".

Dok je Šešelj pričao kako je Jugoslavija pocepana voljom Zapada i kako je on nekada verovao u taj isti Zapad, gde su ga dočekivali kao počasnog gosta, Uroš Ćertić je zasmejavao nekoliko svojih trenutnih cimerki, dok su ostali učesnici "Parova" bledo gledali u političara.

Zmaj od Šipova apsolutno ništa ne razume Marića i njegovog gosta, dok su neke dame gestikulacijom pokazivale da se govori jezikom njima skoro stranim.

Nakon reklamnog bloka, Šešelj se dotakao i učesnika rijalitija a prvi na redu je bio Ekrem Jevrić.

Otkrio je da zna za Ekrema Jevrića jer je,  kako je rekao, u Hagu pratio Pink televiziju i rijaliti "Farmu".

- Evo Ekrem Jevrić je Srbin muslimanske vere- rekao je Voja Šešelj, a Ekrem je potrdio:

- Moje prezime je Jevrić i vrlo je moguće to što kaže Šešelj- rekao je Ekrem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.