Susret Putina i Trampa verovatno sledeće nedelje na G20

Izvor: B92, 28.Jun.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Susret Putina i Trampa verovatno sledeće nedelje na G20"

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin i njegov američki kolega Donald Tramp najverovatnije će se susresti sledeće nedelje na samitu G20 u Hamburgu.

To je potvrdio ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

“Pretpostavljamo da će se susresti, s obzirom na to da će dva predsednika biti u istom gradu u isto vreme, istoj zgradi, istom holu. Ne bi bilo u redu, mislim, ako ne bude prilike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da porazgovaraju o mnogim stvarima“, rekao je Lavrov.

Situacija u Siriji i Ukrajini neće biti jedine teme o kojima bi njih dvojica mogla da razgovaraju, dodaje Lavrov, i kaže da će fokus biti na normalizaciji odnosa Rusija i SAD.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lavrov: Vjerovatno susret Putina i Trampa u julu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jun.2017

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavo je da pretpostavlja da će se predsjednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp sastati na marginama Samita G20, u julu u Hamburgu. Lavrov je danas rekao da je potrebno tražiti put ka normalizaciji dijaloga SAD i Rusije. On je rekao da "vjerovatno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.