Izvor: Blic, 21.Apr.2016, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Merkelova razgovarali o Ukrajini

Ruski predsednik Vladimir Putin i nemačka kancelarka Angela Merkel razgovarali su telefonom o nedavnim dešavanjima u Ukrajini, saopšteno je danas iz Pres-službe Kremlja.

Oni su istakli važnost stroge i poptune primene sporazuma iz Minska, prenosi Tass.

Državnici su se saglasili da nastave političke i diplomatske napore za olakšavanje sprovođenja sporazuma, pre svega, u "Normandijskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << formatu", koji uključuje Rusiju, Nemačku, Francusku i Ukrajinu, kao i u okviru Organizacije za bezbednost i saradnju u Evropi (OEBS), saopštio je Kremlj, dodajući da je ovaj telefonski razgovor incirala Merkelova.

Pročitajte još:

Kontakt grupa je ranije u toku dana diskutovala u Minsku u vezi pogoršanja situacije na liniji kontakta u Donbasu i o lokalnim izborima.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.