Premijer Vučić sa Vladimirom Putinom razgovarao o pretnjama Albanaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2017, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić sa Vladimirom Putinom razgovarao o pretnjama Albanaca

Putin i Vučić su na svečanoj večeri, koju je priredio prvi čovek Kine Si Ðinping, razmotrili sve učestalije preteće izjave političkih predstavnika Albanaca

Pokušaji da se kreira "velika Albanija" i politička situacija u regionu bili su danas u Pekingu tema razgovora srpskog premijera i ruskog predsednika, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

Foto: Profimedia

na Balkanu i zajedno izrazili zabrinutost, uz ocenu da takva retorika predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potencijal za sukobe.

Foto: Profimedia

Delegacija Srbije, koju u glavnom gradu Kine predvodi premijer Vučić, učestvuje na međunarodnom forumu "Pojas i put, međunarodna saradnja", a u Pekingu je potpisala više važnih sporazuma.

Premijer Vučić je imao više susreta sa šefovima država i vlada i predstavnicima međunarodnih organizacija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.