Pozitivan ishod razgovora: Putin i Erdogan NA VEZI

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozitivan ishod razgovora: Putin i Erdogan NA VEZI

Ruski predsednik Vladimir Putin i turski predsednik Tajip Erdogan su upravo završili telefonski razgovor, koji je ocenjen kao "vrlo pozitivan" rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On je dodao da će Kremlj kasnije informisati javnost o ishodu razgovora koji je trajao 45 minuta, prenio je TASS.

Ovo je prvi razgovor dvojice lidera od kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turska avijacija oborila ruski borbeni avion "Su-24" iznad Sirije u novembru prošle godine.

Pročitajte još:

Erdogan je prethodno poslao pismo Putinu u kojem je uputio izvinjenje porodici poginulog ruskog pilota i izrazio spremnost za obnovu odnosa sa Rusijom.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dogovoren sastanak "oči u oči": Putin i Erdogan NA VEZI

Izvor: Blic, 29.Jun.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin i turski predsednik Tajip Erdogan su upravo završili telefonski razgovor, koji je ocenjen kao "vrlo pozitivan" rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov...On je dodao da će Kremlj kasnije informisati javnost o ishodu razgovora koji je trajao 45 minuta, preneo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.