PUTIN OŠTRO O “AMERIČKOJ HISTERIJI”: Rusija neće nikog napadati, to je glupo i smešno

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN OŠTRO O “AMERIČKOJ HISTERIJI”: Rusija neće nikog napadati, to je glupo i smešno

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da su navodi o pokušaju mešanja Moskve u predstojeće američke predsedničke izbore hakovanjem političkih institucija u SAD, "histerija".

- Broj mitskih, izmišljenih problema uključuju histeriju - ne mogu da nađem drugu reč - koja je izbila u SAD o uticaju Rusije na izbore za američkog predsednika - ekao je on na sastanku sa politikolozima u debatnom klubu Valdai u Sočiju.

Putin je zapitao da li iko ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << misli da Rusija može da utiče na izbor američkih građana, prenosi AFP.

- Da li su SAD neka vrsta banana republike? SAD su velika sila. Molim vas ispravite me, ako grešim - rekao je Putin izazvavši smeh u publici.

Foto: Tanjug/AP

On je rekao da njegovi pokušaji da postigne dogovor sa američkim predsednikom Barakom Obamom o okončanju krvoprolića u Siriji nisu urodili plodom, navodi TAS S.

- Ujedinjen front za pobedu nad terorizmom zapravo nije stvoren. U Vašingtonu je bilo snaga koje su dale sve od sebe da spreče dogovor - rekao je Putin.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Putin: Opsada Alepa je neophodna

Izvor: Beta, 27.Okt.2016

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je opsada sirijskog grada Alepa, u kojoj učestvuju ruske i sirijske snage, neophodna da bi se "slomili" ekstremisti.Putin je na medjunarodnom forumu u Sočiju rekao da postoje dve opcije: "čuvati leglo terorista u Alepu ili ga uništiti, uz minimalan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.