iPad 5 biće lakši i tanji, stiže u martu

Izvor: Mondo, 25.Dec.2012, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iPad 5 biće lakši i tanji, stiže u martu

Apple trenutno sprema dva nova iPad uređaja: iPad mini sa Retina displejom i novi iPad pete generacije, koji će biti manji i lakši.

Prema tvrdnji japanskog bloga Macotakara u martu ćemo upoznati petu generaciju Apple tableta, koji će biti tanji za dva milimetra i uži za čak 17. Istovremeno sa pojavom ove vesti do slične je došao i poznati Apple fan sajt 9to5Mac.com, koji je preneo da će peta generacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iPada biti vrlo slične debljine, možda čak jednako debeo kao iPad mini – 7.2 mm.

Oba internet izvora potvrdila su i vest da ćemo u martu, zajedno sa novim iPadom, upoznati i unapređeni iPad mini sa Retina displejom, novim funkcijama i moćnijom kamerom.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova iPad glasina

Izvor: ITsvet.com, 25.Dec.2012

U poslednjih nekoliko dana se pojavila nova glasina koja se odnosi na iPad uređaj. Naime, ako je verovati pomenutoj glasini, Apple priprema tanju, lakšu petu generaciju iPad modela koja će deliti određene dizajnerske karakteristike sa nedavno predstavljenim iPad Mini modelom. Izveštaj takođe ukazuje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.