Zvezda Njujorka: Porše bokster spajder

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda Njujorka: Porše "bokster spajder"

Nova zvezda Salona automobila u Njujorku koji je danas otvorio vrata novinarima je Porše "bokster spajder", naslednik modela iz 2011. godine, ali i automobil koji je urađen po uzoru na "718 spajder" iz 1960-ih godina.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Postavi oglas na www.mojauto.rs

Opšte prepoznatljiv Poršeov dizajn je naravno propraćen ozbiljnim

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

performansama, a u skladu sa tradicijom, krov se i dalje otvara i zatvara ručno.

Iza sedišta se nalazi masivni 3.8-litarski agregat od 375KS, tu je i sportsko vešanje koje je spušteno za 20mm, agresivniji "body kit" sa velikim usisnicima vazduha, unapređenim kočnicama i upravljanjem.

Veličina volana je takođe smanjena na 360mm zarad bolje kontrole, a standardna su Poršeova "Sport Seats Plus" sedišta.

U skladu sa prirodom ovog roudstera ni radio ni klima nisu uključeni u standardnu ponudu zarad smanjenja kilaže, ali po želji mogu biti ugrađeni i to bez dodatnih troškova.

Porše navodi da je ubrzanje do stotke 4.3 sekunde uz maksimalnu brzinu od 290km/h, a kada model stigne u prodajne salone u oktobru, očekuje se cena od oko 78.000 evra.

VIDEO> Porše "bokster spajder":
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Ševrolet "kamaro" kao zubar

Izvor: Blic, 01.Apr.2015

Tradicionalni sistem uklanjanja klimavog mlečnog zuba pomoću kanapa i kvake nije sasvim dovoljan ljubiteljima moćnih automobila, a kao što možemo videti u ovom snimku, kao savršen zubar može da posluži i Ševrolet "kamaro" sa 400KS...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.