Živković: Manite se mudrovanja, izjasnite se o Jankoviću

Izvor: B92, 28.Dec.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Manite se mudrovanja, izjasnite se o Jankoviću

Lider Nove stranke Zoran Živković zove proevropsku opoziciju da se mane promišljanja i mudrovanja i izjasni o kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Živković je novinarima u parlamentu rekao da Janković neće biti predsednički kandidat opozicije, već normalne Srbije, te pozvao sve koji se tako osećaju da ga podrže.

On smatra da Srbija zaslužuje normalnog predsednika, koji će biti na ponos, a ne na bruku građana.

Lider Nove stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kritikovao predsednika Tomislava Nikolića, ali i rad vlade, navodeći da je ekonomska situacija ove godine lošija nego što je bila 2003. godine kada je, kaže, Srbija imala normalnu vladu.

Saša Janković, koji je Zaštitnik građana, najavio je pre dva dana da će se kandidovati za predsednika Srbije kada budu raspisani izbori, te da će biti kandidat građana.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽIVKOVIĆ ODLUČNO PORUČIO OPOZICIJI: Ne mudrujte, već se izjasnite o Jankoviću!

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016

...Živković je novinarima u parlamentu rekao da Janković neće biti predsednički kandidat opozicije, već normalne Srbije, te pozvao sve koji se tako osećaju da ga podrže..SAŠA JANKOVIĆ OBJAVIO: Kandidovaću se za predsednika Srbije..Lider Nove stranke je kritikovao predsednika Tomislava Nikolića,...

Nastavak na Kurir...

Živković pozvao proevropsku opoziciju da se izjasni o Jankovićevoj kandidaturi

Izvor: Beta, 28.Dec.2016

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozvao je danas proevropsku opoziciju da se izjasni o kandidaturi Saše Jankovića za predsednika Srbije."Ja u ime Nove stranke i lično ime podržavam kandidaturu Saše Jankovića za tu funkciju. Saša neće biti kandidat opozicije već normalne Srbije i ja pozivam...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.