Zeman: Timošenko – bandit, Putin – hladnokrvni šahista

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeman: Timošenko – bandit, Putin – hladnokrvni šahista

Ukrajini je potreban jak lider, a ne jedan od onih bandita koji su do sada bili na vlasti, pa makar to bila i žena sa osmehom anđela i lepom pletenicom, izjavio je predsednik Češke Miloše Zeman.

On smatra da Ukrajini neće pomoći ni Evropska unija, jer će novac nestati u "džepovima oligarha".

Govoreći pred studentima univerziteta u gradu Hradec Kralove, Zeman nije odbacio mogućnost da Ukrajina >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postane deo EU, ali je dodao da je taj put dug oko 15 godina, za šta je potrebno provođenje neophodnih reformi.

- Što se tiče rusko-ukrajinskih odnosa, Kijev ima veoma jakog protivnika - rekao je Zeman, dodavši da je ruski predsednik Vladimir Putin "hladnokrvni šahista", koji zna da iskoristi sve slabosti svojih protivnika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zeman: Bandita ima i sa pletenicom

Izvor: B92, 17.Apr.2014, 11:09

Prag -- Predsednik Češke Miloš Zeman izjavio je da je Ukrajini potreban jak lider, a ne ""jedan od onih bandita", koji su dosad bili na vlasti..."Pa makar to bila i žena sa osmehom anđela i lepom pletenicom"", rekao je Zeman...On smatra da Ukrajini neće pomoći ni Evropska unija, jer će novac...

Nastavak na B92...

Zeman: Timošenko bandit, Putin hladnokrvni šahista

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

Predsednik Češke Miloš Zeman izjavio je da je Ukrajini potreban jak lider, a ne „jedan od onih bandita, koji su dosad bili na vlasti, pa makar to bila i žena sa osmehom anđela i lepom pletenicom“. ..On smatra da Ukrajini neće pomoći ni Evropska unija, jer će novac nestati u „džepovima oligarha“,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.