Zaustavili su saobraćaj kako bi se fotografisali i odmah su zažalili zbog toga

Izvor: B92, 01.Dec.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaustavili su saobraćaj kako bi se fotografisali i odmah su zažalili zbog toga

Dvojica mladića usred vožnje rešila su da je pravo vreme za fotografisanje. Oni su došli na ideju da baš u tom trenutku ispoziraju ispred svog automobila zaustavivši pritom saobraćaj u prometnom Njujorku.

Kako su njujorški vozači po strpljenju slični Srbima, ispostavilo se da ovo baš i nije bila najbolja ideja.

Dok su pozirali, odlučili su da ignorišu sirene i bes ostalih. Jedan nestrpljivi čovek, kome se fotografije verovatno ne bi dopale, rešio je da uzme stvar u svoje ruke i palicom razbije šoferšajbnu.

Biće da ih je fotografisanje ipak skupo koštalo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) FOTKA IH JE SKUPO KOŠTALA! Zaustavili saobraćaj zbog selfija, pa se odmah pokajali!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2016

...Momci su želeli da ispoziraju ispred svog besnog automobila, čime zaustavili saobraćaj u prometnom Njujorku koji ionako pati od takvih zastoja da se krkljanac na Brankovom mostu čini kao dečja igra..Ali pošto su njujorški vozači po strpljenju itekako slični nervoznim Srbima, ispostavilo se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.