Vulin: Neću zameniti Vučića

Izvor: B92, 12.Jul.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Neću zameniti Vučića

Beograd -- Šef Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin odbacio je mogućnost da će zameniti Aleksandra Vučića na mestu ministra odbrane, o čemu su proteklih dana pisali mediji.

Kako je pisao "Danas", prvi potpredsednik vlade je bio spreman da posluži kao primer za rekonstrukciju i da prepusti ministarsku fotelju Vulinu.

Međutim, navedeno je da bi Vučić u tom slučaju očekivao sličan potez i od premijera, odnosno da Ivica Dačić više ne bude ministar policije. Njih dvojica nisu komentarisali takve navode, a juče ih je odbacio i Vulin.

"Neću biti ministar odbrane. To nije tačno i zaista nema razloga da komentarišem nešto o čemu nije bilo govora", rekao je Vulin, piše "Danas".
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VULIN: Nije tačno da menjam Vučića!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2013

- Neću biti ministar odbrane i nema razloga da komentarišem nešto o čemu nije bilo govora - rekao je šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Nastavak na Telegraf.rs...

Vučić sa ambasadorom Irana

Izvor: B92, 12.Jul.2013

Beograd -- Aleksandar Vučić je na sastanku sa novoimenovanim ambasadorom Irana Madžidom Fahimom Purom naglasio neophodnost unapređenja dobrih odnosa dve zemlje...Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane je istakao da postoje mnogobrojne mogućnosti za saradnju u raznim oblastima društveno-političkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.