Vučić o izveštaju Mogerini: Primio sam k znnju

Izvor: RTS, 18.Okt.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o izveštaju Mogerini: Primio sam k znnju

Na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu, premijer Aleksandar Vučić odgovorio je da je primio k znanju.
"Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su primili k znanju? Sad sam ja primio sam k znanju te >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << primedbe, i pohvale i primedbe", rekao je premijer odgovarajući na pitanja novinara o Izveštaju, koji je objavljen u ponedeljak.

U Izveštaju se navodi da EU ohrabruje Srbiju da intenzivira sprovođenje reformi u ključnim oblastima kao što su pravosuđe, borba protiv korupcije i organizovanog kriminala, sloboda izražavanja i medija, a očekuje dalju normalizaciju odnosa sa Prištinom i usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o izvešštaju Mogerini: Primio sam k znanju

Izvor: Blic, 18.Okt.2016

"Primio sam k znanju". Ovako je premijer Aleksandar Vučić danas odgovorio na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu...- Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su...

Nastavak na Blic...

Vučić o izveštaju Mogerini: Primio sam k znanju

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016

Primio sam k znanju, odgovorio je premijer Aleksandar Vučić na primedbe koje su iznete u Izveštaju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini o prioritetima Zajedničke spoljne i bezbednosne politike EU za 2016. godinu...- Kako su ono oni rekli kada sam ja govorio o Trepči? Da su primili k znanju?...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.