Vučić: Potvrdjeno da su naši državljani u Libiji stradali

Izvor: Beta Video, 20.Feb.2016, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Potvrdjeno da su naši državljani u Libiji stradali

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je danas da su službenici ambasade Srbije u Libiji, Sladjana Stanković i Jovica Stepić, koji su u novembru 2015. godine oteti u Sabrati, stradali u američkom bombardovanju tog libijskog grada. ``Ono što je naša služba mogla da utvrdi sa stoprocentnom sigurnošću jeste da su oni stradali u vazdušnom udaru, od eksplozija. Očigledno je reč o američkim bombama, gadjali su položaje Islamske države i islamista bliskih njima``, kazao je Vučića na vanrednoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Vučić: Mislim da se otmica nije desila slučajno

Izvor: Beta Video, 20.Feb.2016

BEOGRAD- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se prema podacima bezbednosnih službi, otmica dvoje srpskih državljana u Libiji nije desila slučajno``Mislim da se otmica nije dogodila slučajno, sa izvesnošću mogu da kažem da se prema podacima naših službi, otmica nije desila...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.