Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Izvor: RTS, 11.Jan.2017, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Poraz na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi poraz kandidata SNS-a na predsedničkim izborima značio njegov odlazak sa funkcije šefa Vlade.
"Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali bi svakako značio moj odlazak", zaključio je Vučić.
Vučić je izjavio da je Savamala predstavlja političku paradigmu za pritisak i uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje Vlade Srbije.
U intervjuu za TV Prva, Vučić je, govoreći o slučaju Savamala rekao da to u međuvremenu postalo nešto mnogo više.
"Savamalu pominjem kao političku paradigmu za pritisak i za uzimanje ogromnog novca spolja za rušenje vlade Srbije. Rekao sam šta mislim da se tamo dogodilo, u šta sam lično uveren, izneo svoj stav koji je bio politički osuđujući za partiju koju vodim i što se mene tiče sa tim sam završio - sve ostalo je na nadležnim državnim organima", rekao je Vučić.  
Vučić se nalazi u poseti Indiji, gde se danas sastao sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom. Sastao se i sa predstavnicima indijskih kompanija zainteresovanih za ulaganja u Srbiju.
 
 
 
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VUČIĆ: Poraz kandidata SNS na predsedničkim izborima značio bi moj odlazak

Izvor: Kurir, 11.Jan.2017

..."Nema nikakve sumnje da poraz na predsedničkim izborima ne mora da znači odlazak svih ministara ili promenu strukture političkih stranaka u vladi, ali svakako znači moj odlazak", zaključio je Vučić, koji se nalazi u višednevnoj poseti Indiji..Autor: Agencija TANJUG,Foto: Dado Đilas

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.