Više od 800 Slovenaca doputovalo disko vozom

Izvor: Blic, 30.Dec.2010, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 800 Slovenaca doputovalo "disko vozom"

Specijalnim “Disko vozom”, u kome je tokom vožnje sve vreme trajala žurka, oko 800 mladih Slovenaca juče je došlo u Beograd da bi ovde proveli novogodišnje praznike.

Kako su jednoglasno izjavili putnici ovog veselog voza "kada već dolaze u jedan od najzabavnih gradova u Evropi red je da taj put počne provodom”. Trodnevnu posetu srpskoj prestonici organizovala je kompanija "Supra travel".

"Disko voz” krenuo je juče iz Slovenije oko dva ujutru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da bi nešto posle podneva stigao u Beograd. Jedan od ukupno 13 vagona bio je rezervisan za žurku bez prestanka. Uz balone i novogodišnju dekoraciju, di-džejevi bili su zaduženi i za šarenoliku muziku. Ipak, kao najveći hitovi veselog društva iz Slovenije izdvojile su se pesme Milana Stankovića "Beograd, Beograd" i Cecin "Beograd".

Ovako je to izgledalo u vozu

Svi se raduju provodu u Beogradu

Žurka je trajala punih 10 sati

Bilo je veselo i u kupeima bez muzike

U Beograd su stigli oko 13 sati

$(document).ready(function(){ $('#article_gal').show(); $('#article_gal_thumb').slideDown(200); $('#article_slide').cycle({ fx: 'fade', speed: 0, timeout: 0, pager: '#article_gal_thumb ul', pagerAnchorBuilder: function(idx, slide) { thumb = $('img',slide); var src = thumb.attr('thumb'); var title = thumb.attr('title'); return ''; // generisi navigaciju } }); $("#simplePrevious").addClass("disabled"); $("#article_gal_thumb").jCarouselLite({ btnNext: "#simpleNext", btnPrev: "#simplePrevious", circular: false, visible: 6 }); }); $(function() { $("a[rel=intext_gallery_1332]").lightBox({containerResizeSpeed: 450 }); //$('.knowledge').tipsy({gravity: 's', fade: false}); });

- I ranije sam dolazio u Beograd i mnogo mi se dopalo, posebno bih izdvojio splavove, na kojima je fantastičan provod. To je grad koji živi celi noć! - izjavio je Jure Birmot i dodao je da bi "voleo da upozna Cecu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 800 Slovenaca doputovalo “disko vozom”

Izvor: CrveniTepih.com, 30.Dec.2010

Specijalnim “Disko vozom”, u kome je tokom vožnje sve vreme trajala žurka, oko 800 mladih Slovenaca juče je došlo u Beograd da bi ovde proveli novogodišnje praznike. Kako su jednoglasno izjavili putnici ovog veselog voza “kada već dolaze u jedan od najzabavnih gradova u Evropi red je da taj...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.