Verio se britanski princ Vilijam

Izvor: Politika, 16.Nov.2010, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verio se britanski princ Vilijam

LONDON - Britanski princ Vilijam (William) verio se sa svojom devojkom Kejt Midlton (Kate Middleton) i venčaće se iduće godine, zvanično je saopšteno danas u Londonu.

Iz Klarens hausa (Clarence House), rezidencije princa Čarlsa, saopšteno je da je britanski prestolonaslednik „oduševljen što može da najavi veridbu princa Vilijama i gospođice Ketrin Midlton (Catherine)”, prenele su agencije.

Dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se da se par verio u oktobru, tokom odmora u Keniji i da će venčanje biti na proleće ili leto iduće godine u Londonu.

Verenici imaju oboje po 28 godina i upoznali su se pre više od osam godina, kao studenti u Univerzitetu Sent Endruz (St. Andrews) u Škotskoj. 

Beta

objavljeno: 16.11.2010.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VERIO SE BRITANSKI PRINC VILIJAM, SVADBA NA LETO

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010

LONDON - Britanski princ Vilijam (William) verio se sa svojom devojkom Kejt Midlton (Kate Middleton) i venčaće se iduće godine, zvanično je saopšteno u Londonu...Iz Klarens hausa, rezidencije princa Čarlsa, saopšteno je da je britanski prestolonaslednik "oduševljen što može da najavi veridbu...

Nastavak na Kurir...

Princ Vilijam poklonio prsten verenici

Izvor: Radio 021, 16.Nov.2010

Britanski princ Vilijam poklonio je svojoj budućoj supruzi Kejt Midlton verenički prsten svoje majke, princeze Dajane, saopšteno je danas u Londonu.

Nastavak na Radio 021...

VERIO SE BRITANSKI PRINC VILIJAM

Izvor: Kurir, 17.Nov.2010, 12:00

Budući britanski prestolonaslednik Vilijam verio se sa svojom devojkom Kejt Midlton (28), a venčanje će biti održano iduće godine! Nakon venčanja par će živeti u severnom Velsu, gde će Vilijam nastaviti s vojnom službom u Kraljevskoj avijaciji...Verenici imaju 28 godina i zabavljali su se punih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.