Umrla beba koja je preživela tornado

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2012, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla beba koja je preživela tornado

LONDON -

Ejndžel Bebkok, 14-mesečna devojčica iz Nju Pekina (SAD) koja je preživela tornado, preminula je posle dvodnevne borbe za život, piše danas britanski "Dejli mejl".

Devojčica je skinuta sa aparata za održavanje života zbog prevelikih oštećenja mozga. Lekari su rekli da je u petak je podvrgnuta operaciji, kako bi se uklonio pritisak na mozak, ali oticanje nije zaustavljeno.

Oni su bili iznenađeni što je preživela, ali se ispostavilo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su povrede bile isuviše ozbiljne. Šanse da preživi su bile male pa su odluku o isključivanju aparata doneli njeni baba i deda.

Pored nje su u tim trenucima bili članovi njene šire porodice.

"Ejndžel je sada ponovo sa svojom porodicom", rekao je njen deda Džek Broug.

Devojčica je jedina iz porodice preživela tornado koji je pre dva dana zahvatio prikolicu u kojoj je živela sa roditeljima, bratom i sestrom.

Spasioci su je pronašli kako leži 16 kilometara odatle okružena telima stradalih. U naletu tornada širom SAD poginulo je najmanje 39 ljudi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mala Ejndžel preminula poslije dvodnevne borbe za život (Foto)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2012

LONDON - Ejndžel Bebkok, 14-omjesečna djevojčica iz Nju Pekina (SAD) koja je preživjela tornado, preminula je poslije dvodnevne borbe za život, piše danas britanski "Dejli mejl".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Preminula beba kojoj je porodica stradala od tornada

Izvor: Blic, 05.Mar.2012

Devojčica Ejndžel Brbkok koja je pre dva dana ostala bez porodice u naletu tornada u Indijani, umrla je pošto su je lekari skinuli sa aparata koji su je održavali u životu. Njen deda složio se sa lekarima da devojčicu skinu sa aparata zbog teških povreda glave koje je imala..."Ejndžel je sada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.