UŽIVO FARMA 57. DAN HRISTIJAN ODLUČIO: Katarina gazdarica imanja!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO FARMA 57. DAN HRISTIJAN ODLUČIO: Katarina gazdarica imanja!

Zvezda Granda se zahvalila makedonskom pevaču i poručila mu da će ovo biti tim nedelja, a za svoje pomoćnike je postavila Borisa i Marka

Katarina Grujić je nova gazdarica na imanju.

Hristijan Todoroski, koji je u nedelju izbačen sa Farme, postavio je zvezdu Granda za gazdu. Kako je napisao u pismu, koji je Ekrem jedva pročitao, jer je napisano na makedonskom, poručio je tim klanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji čine Kaća, Marko i Boris, da se čuva i onda je Črujićevu postavio na čelo stola.

"Dragi farmeri, bilo mi je prekrasno i nezaboravno i drago mi je što sam sa svima imao dobre odnose. Borise, Kaća, Marko, držite se, ne dajte tim klan. Katarina je gazda", napisao je Hristijan.

Katarina se zahvalila makedonskom pevaču i poručila mu da će ovo biti tim nedelja, a za svoje pomoćnike je postavila Borisa i Marka.

"Ko hoće da radi, neka radi. Ja neću nikoga terati samo bih volela da završavamo zadatke zbog pijace. Sara će da se brine o kuhinji, jer je realna, a Marko i Boris o muškim poslovima i ja se tu neću mešati", rekla je Katarina i raspustila sastanak da bi završili kafu.

Čupo i Jelena su se odmah izdvojili, gde  je pevač savetovao rediteljki kako da se ponaša.

"Nemoj slučajno da se svađaš sa novom gazdaricom. Pusti mene da se ja čupam, ne mislim pravo", rekao je Čupo.

"Nemoj ti da se šlihtaš nikome. Hoćeš to da me braniš", pitala je rediteljka svog verenika.

"Diplomatski srozaj žene i nemoj mene da petljaš sa ženama", zamolio je pevač Jelenu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

HRISTIJAN ODLUČIO: Katarina gazdarica imanja!

Izvor: Dzungla.org, 28.Okt.2013

Zvezda Granda se zahvalila makedonskom pevaču i poručila mu da će ovo biti tim nedelja, a za svoje pomoćnike je postavila Borisa i Marka OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.