U2 I BIBER PEVAJU ZA JAPAN

Izvor: Kurir, 22.Mar.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U2 I BIBER PEVAJU ZA JAPAN

LONDON - Irska rok glupa U2 i kanadski pevač Džastin Biber snimiće album kako bi se prikupio novac za žrtve japanskog zemljotresa i cunamija.

LONDON - Irska rok glupa U2 i kanadski pevač Džastin Biber snimiće  album kako bi se prikupio novac za žrtve japanskog zemljotresa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << cunamija.

Diskografska kuća "Juniverzal mjuzik" se nada da će se album, koji će biti izdat isključivo u digitalnom formatu, naći u prodaji već krajem ove nedelje.

"Snimićemo ga digitalno jer će tako ići brže", kazao je portparol "Juniverzala", dodajući da će se album prodavati širom sveta.

Pored Bibera i U2, na albumu pevaju Bon Žovi i Rijana, kao i Niki Minadž, pevačica sa Trinidada, čiji je album "Pink Friday" prošle godine dospeo na prvo mesto američke top liste hitova.

I kontroverzna pevačica Ledi Gaga će se možda priključiti projektu. Ona je već lansirala prodaju gumene narukvice sa natpisom "Molimo se za Japan", koju je sama dizajnirala i čiji će prihod biti namenjen humanitarnim akcijama.

Pevačica je izjavila da je tokom prva dva dana prodaje narukvice prikupljeno 250.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Japan,   Cunami u Japanu

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzičke zvezde pomažu Japanu

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2011

LONDON, 22. marta 2011. (Beta) - Muzičke zvezde kao što su Džastin Biber i "U2" pristale su da daju svoje pesme za album od čije prodaje će biti uplaćena pomoć žrtvama katastrofalnog zemljotresa i cunamija u Japanu, objavio je u utorak Bi-Bi-Si.Album će već krajem sedmice biti dostupan za preuzimanje...

Nastavak na NaDlanu.com...

Zvezde pevaju za Japan

Izvor: TimockeVesti.net, 22.Mar.2011

Rijana, U2, Bon Jovi i Džastin Biber samo su neki od poznatih koji će snimiti kompilaciju pesama za pomoć Japanu. ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.