U četvrtak sastanak donatora

Izvor: B92, 20.Maj.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak sastanak donatora

Beograd -- Koordinacioni sastanak međunarodnih donatora na kojem će biti reči o pomoći Srbiji biće održan u četvrtak u Palati "Srbija", najavljeno je iz Vlade Srbije.

Učesnici skupa biće predstavnici ambasada 27 zemalja Evrope, Severne Amerike, Azije, koji su akreditovani u Srbiji, kao i Delegacije Evropske unije u Srbiji, Saveta Evrope, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropske investicione banke, Svetske banke, Kancelarije rezidentnog koordinatora Ujedinjenih nacija i Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razvojne banke.

Premijer Aleksandar Vučić obratiće se donatorskoj zajednici, zajedno s nadležnim ministrima, kako bi ih informisao o razmerama katastrofalnih poplava koje su pogodile Srbiju i kako bi razmotrili mogućnosti da se što pre uputi pomoć u saniranju posledica nastale štete, piše u saopštenju.

Sastanak organizuju Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije Jadranke Joksimović i Kancelarija za evropske integracije Vlade Srbije, koja je koordinator međunarodne razvojne pomoći i zadužena za utvrđivanje prioriteta za finansiranje iz IPA fondova Evropske unije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sastanak međunarodnih donatora u pomoći Srbiji u četvrtak

Izvor: Blic, 21.Maj.2014, 00:36

Koordinacioni sastanak međunarodnih donatora na kojem će biti reči o pomoći i saniranju katastrofalnih poplava u Srbiji biće održan u četvrtak, 22. maja, u Palati "Srbija" u Beogradu, najavljeno je iz Vlade Srbije. ..Učesnici skupa biće predstavnici ambasada 27 zemalja Evrope, Severne Amerike,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.